Over ashley duyvestijn

Hi Leukerd,

Mijn naam is Ashley, dé creatieve cadeau expert. Supertof dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Hier deel ik graag mijn verhaal met jou over mijn bedrijf Inpakfeest.

Je hebt het misschien al gezien, mijn naam is Ashley Duyvestijn, ik ben 28 jaar & fulltime ondernemer naast mijn parttimebaan. In 2019 ben ik Inpakfeest gestart mét het idee dat er meer creatievelingen zijn, net zoals ik, die het huidige cadeauassortiment in de winkels iets wat tegen vinden vallen.

Inpakfeest is als het ware begonnen als een uit de hand gelopen hobby. Mijn passie en creativiteit heb ik gaan der weg steeds meer ontwikkeld en nu is het de hoogte tijd om dit met jou te delen. Met mijn bedrijf voorzie ik jou, als cadeauexpert van de meest originele, creatieve &
eigentijdse cadeau(verpakkingen).

Met foto’s en video’s probeer ik jou te inspireren en te laten creëren van de allerleukste creaties! Wil je niets missen? Volg Inpakfeest op Instagram: @inpakfeest!

Liefs,
Ashley

nieuw

 • Handdrawn Hearts 50×70 CM – 5 stuks

   2,49 Toevoegen aan winkelwagen
 • Rusty Rainbow 50×70 CM – 5 stuks

   2,49 Toevoegen aan winkelwagen
 • Love to give 50×70 CM – 5 stuks

   2,49 Toevoegen aan winkelwagen
 • Over the Rainbow 50×70 CM – 5 stuks

   2,49 Toevoegen aan winkelwagen
De waardering van inpakfeest.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 142 reviews.